Monday, September 14, 2009

bila xde broadband tp tetap nk online

Susah tul xde broadband ni.. nk online pn xleh.. last2 terpakse gn henfon 3g aku ni jd modem.. langgan plak celcom yg RM6/24jam.. hasilnye? Setakat nk online biase2 bleh la.. tp bg yg hardcore internet user yg mementingkan kelajuan internet untuk surfing & buat mcm2 aktiviti, korg mgkn akan kecewa kerana speednye adalah tersangat2 slow.. tp ini untuk henfon 3g/UMTS tau.. kalo nk tau speed 3.5g/HSDPA korg kna cr sdiri la sebab aku xmmpu lg nk pakai henfon secanggih itu.. huhu

2 comments:

ielamorry said...

daripada tak ada kan :)

boleh juga guna :))

ainShahajar said...

dok je dlm ukm.. free intenet..haha

Selamat hari Raya aidilfitri!!..

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai