Tuesday, September 29, 2009

I'm back!

aku dah balik UKM! hahah!

nape aku suke sangat balik UKM? sebab kat UKM ade internet free.. kat bilik asrama plak tu.. jadi bleh la aku kembali berblogging dengan aneka gaya selepas lebih 2 minggu bercuti raye.. hahah!

kepada korang2 yg follow & baca blog aku time kasih banyak-banyak pada kalian.. insyaallah aku akan cover balik ape yg aku dh terlepas sepanjang 2 minggu ni.. dan aku pn ade banyak cite nak kongsi ngan korang.. tapi bukan skang sebab skang aku mau tido puas-puas dulu.. badanku masih sakit-sakit selepas mengharungi 9 jam perjalanan dari kota bharu.. huhu

okey.. ciao

4 comments:

cik syazni said...

ala...sebnarnye ko seronot sbb dapat jumpe aku


:P

naz said...

sebab ada bf kot hahaha.

zubair.. said...

sememang nye itu la y d nanti2 kan oleh student...wifi..muahahaha..same r dgan aku wok...

zaiMi said...

cik syazni : sronok la jgk.. hehe

naz : bf? gf kot.. :p

zubair : kita serupaaa...

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai