Saturday, November 14, 2009

cuti semester dh bermula

arini ari sabtu 14/11/2009.. start dari semalam berduyun-duyun org balik kampung sebab cuti semester dh start.. skang ni rase ukm cm lengang sgt.. slalu penuh je ngn manusia duk lalu-lalang.. duk tunggu bas.. dengan parking xpenah cukupnye.. tp korg tgk parking untuk pagi ni? lengang..


aku plak masih disini xleh nk balik.. sume gara2 tesis yg dh siap draf tp blum disemak.. yela kot2 ade correction kang mase tu aku dh ade kt umah masalah plak kan? jadi setia la aku disini sampai 24hb.. nape 24hb? sebab aku dh beli tiket bas untuk balik beraye 24hb ni.. hahah!

7 comments:

cik syazni said...

then I will misssssssssss u very100x much...

Cik Cookie said...

i miss u too laa..
hohoho..

BuLaN iTu aKu said...

hehehe..wah syazni romentiknya

zaiMi said...

cik syazni : me too.. hehe

Cik Cookie : erk?!

BuLaN iTu aKu : syazni mmg romantik.. aku je yg tak.. hehe

cik syazni said...

a'ah aku mmg romantik..sbb tu dapat pasangan tak romantik..hehe..

cik cookie: erk? nak kene tampo ke? haha!

.mek.mizah. said...

ah ukm kah???
fakulti ape?
bapak aku lec situ.hehe..

zaiMi said...

.mek.mizah. : aku kat FST.. bapak ko lecturer FST ke? ntah2 knl je.. hehe

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai