Wednesday, November 18, 2009

egg house

atas permintaan syazni yg tringin sgt nk aku letak gambar ktorg makan kt egg house jusco wangsa maju maka dengan ini aku pn akan memenuhi permintaan die.. ktorg gi sana mase antar kakak aku gi uia sebelum balik kb.. korg dh baca cite pasal tu kn? kalo xbaca lg bleh baca kat sini..



ni yg aku makan.. nama die agak pelik.. ebikomayo chicken chop with rice.. sos die plak aku mntk black pepper.. sedap la jgk.. walau pn ade yg ebikomayo with wedges tp aku tetap mntak yg nasik sebab aku kn melayu tipikal yg mmg suke makan nasik.. hahah

ni plak yg syazni makan.. nampak sket je dalam mangkuk tu kn? tp cube tnye syazni die kenyang x makan nasik tu.. sampai xlarat nk jalan wa ckp lu..
 


nama set yg syazni makan tu  domburie chicken rice.. ade gk aku rase sket.. sedap.. walau pn ble skali tgk rs cm bleh je buat sdiri kat umah.. hahah

harga die xla mahal sgt.. lebih kurg kfc atau mcd je.. kalo mahal cm chicken rice shop atau ayam rasa mas aku pn pikir banyak kali nk masuk.. aku xtau tempat lain ade ke x egg house ni.. yg aku jumpe kt wangsa maju je la.. kalo korg rs berminat nk try nnt korg gi la.. hehe

9 comments:

cik syazni said...

hehehehe! kenyang giles! lapo lak aku tgk..huhu

naz said...

mewah korang dengan makan haha

Mawar_berduri said...

rasenya baru je b'fast...tapi tengok ni terliur tu... ahax

fikaryna79 said...

selera2..huhu..

I n n z said...

x pnh nmpk pon egg house neyh
salu gak g jj wangsa maju
blah mane neyh ?
:D

jijie said...

amboi2 makan sakan na..hehe

atty's said...

dah le ujan .jadik lapo hah..

zaiMi said...

cik syazni : ko mmg slalu lapo pn.. haha

naz : mmg mewah.. hehe

Mawar_berduri : terliur? nnt g la try.. sedaapp.. hehe

fikaryna79 : mmg selera.. kenyang gle.. hehe

zaiMi said...

I n n z : ade kt bahagian ground floor yg tmpt byk restoran fastfood tu.. nnt gi la.. :)

jijie : mmg sakan.. tp xpe bkn slalu.. hehe

atty's : lapo? gi la makn.. mase ujan mmg best makan2 ni.. hehe

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai