Thursday, October 08, 2009

bengang

ape masalah ko ar UKM? nape ko suke sgt ambik duit student? penting sgt ke pegawai-pegawai ko sampai ko buat parking khas untuk diorg? xcukup dengan parking luas ko buat untuk diorg ko ambik lagi parking kitorg yg student ni.. abis mana kitorg nk parking? kt kepala hotak ko?

senang -senang je ko ambik parking kitorg pstu ko suruh kitorg naik bas.. park and ride la kononnye.. p*****k ko.. abis yg mak bapak kitorg bg kereta kt kitorg suruh guna bawak gi kelas nk buat ape? bagi kt ko? ooo aku tau.. msti ko jeles kan tgk kete kitorg lagi mahal dari keta ko.. sebab tu la ko suh kitorg naik bas..

MPP buat ape? menyokong idea gile kerajaan UKM? sedar la wei korg tu dilantik oleh kitorg.. tujuan korg dilantik adalah untuk menjaga kebajikan kitorg.. untuk membela nasib kitorg daripada menjadi mangsa kerajaan UKM.. tapi ape yg korg buat? jadi BARUA!

pakguard plak.. aku xnk marah korg sebab korg buat keje yang telah diamanahkan.. korg mencari rezeki halal untuk family korg.. korg bertanggungjawab menjaga family korg daripada api neraka.. so no offense for the guard.. korg cuma menjalankan tugas.. tapi agk2 la masa nk menyaman pun.. org dh nak alihkan keta ko xyah la saman lagi.. dan xyh la duk round je 1 UKM duk cari keta untuk disaman.. korg dapat elaun tambahan ke? mungkin RM5 1 keta? kalo cmtu korg saman 10 keta sehari korg dpt la RM50 sehari.. sbulan dh bape? kaye la korg ngn duit loan kitorg kan?

gambar pakguard duk menyaman.. credit to syazni


nape aku marah sangat? nape aku duk kutuk UKM bukan main? sebab petang td aku kena saman lagi RM30 sebab salah parking.. balik dari jumpe prof ngn syazni bincang pasal tesis tetibe tengok tayar keta kena rantai..

untuk pengetahuan korg itu adalah saman ke tiga yg kitorg dapat sepanjang undang-undang gile ini dilaksanakan bermula sem ni dan saman kedua untuk bulan ni..

9 comments:

BuLaN iTu aKu said...

dasyat....
huhuhuhu..kaT UUM mcm tu gakk
tapi tak pakai rantai besi..
pakai besi ape entahh..
tapi pak gurd memang kool

BuLaN iTu aKu said...

dasyat....
huhuhuhu..kaT UUM mcm tu gakk
tapi tak pakai rantai besi..
pakai besi ape entahh..
tapi pak gurd memang kool

zaiMi said...

BuLaN iTu aKu : dulu pn kt ukm okey je walau pn parking agk sesak tp ttp bleh prking.. skng ni banyak parking kosong sebab staf bknnye sorg 3-4 keta.. membazir parking je..

cik syazni said...

jelita sekali kaki mu itu.. ;)

AmY-AdLi said...

huhu.. ukm lame2 makin lahanat yek

~miszirdawaty~ said...

nsb baek da kuar.
haih~
xnk smbg stdy kt sne lg.
ukm cm tut~

zaiMi said...

cik syazni : kakiku mmg jelita.. hehe

AmY-AdLi : bukan setakat lahanat je.. sume perkataan carut sesuai ditujukan kepada UKM..

~miszirdawaty~ : nasib baik kan? kalo x msti duit asyik bengang je ngn sistem bodoh UKM ni..

::cdot the dot:: said...

dia rantai kete ko, ko rantai keta dorang blk..aoa ada hal...paling2 bangsat pun ko kena sound jek mi...

zaiMi said...

dh byk x sound.. tp biase la ckp student ni mn nk dgr.. byk la alsnnye..

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai