Monday, October 19, 2009

windows se7en

korg dh try windows se7en? skang sume org duk bcakap psl bnda tu.. kononnye gaya vista performance xp.. kire dh bagus sgt la..



alkisahnye semalam aku mntk la adik aku burn cd windows se7en kawan die.. bukan xde duit nk beli tp sebab dh ade tu burn je la.. risau gk nnti kalo xbkenan rugi je RM15.. jadi balik petang semalam trus la install windows se7en tu.. oh ye lupe nk bgtau.. laptop aku sebelum ni pakai windows xp service pack 3.. hehe

dh siap install ape sume aku try la guna.. pendapat aku? sebab aku xpenah pakai vista jd xtau la vista macam mana.. tp xsampai setengah jam aku pakai windows se7en ni aku format balik laptop aku jadi windows xp service pack 3.. hahah

jadi nk tau pendapat korg yg pakai windows se7en tu.. dan bg pengguna OS yg lain jgk.. ape pendapat korg pasal laptop korg tu?

p/s : laptop aku pakai theme vista inspirat 2.1.0.. kalo nk try kt laptop korg bleh klik sini.. tp sesuai untuk windows xp je.. lagi 1 ni theme je.. bkn OS..

5 comments:

cik syazni said...

paling sakit hati part yg "allow"

:P

dotblogspotdotkom said...

huhuhu silap kategoti soklan la... pakcik mana reti jawab seme nih... kalu tanya bab jalan kat kl nih.. insya ALLAH blh kumen.. huhuh al-maklong lah.... despes...huhuhuh

Liyanaa. said...

haha best la guna win7 ;) dh la smart, smooth je rasa hihi tp myb x biasa guna vista kot sbb tu rasa mcm itu :P

zaiMi said...

cik syazni : yeke? xpenah pakai vista.. :P

dotblogspotdotkom : laa pkcik xtau ke? xpe la pkcik kn dh tua.. idup pn xlama dh.. xtau pn xpe.. hehe

zaiMi said...

Liyanaa : yeke? em xkn nk try pakai balik kot.. kna format lg la laptop ni.. hehe

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai