Friday, October 16, 2009

perempuan

aku baca blog ramai orang.. ade blog yg best dan ade blog yg kurang best (citarasa masing-masing.. heheh).. tp aku agk heran.. nape ade blog yg dibuat KHUSUS untuk mengutuk org pompuan? cakap pmpuan gemuk tak cantik la.. pompuan boros la.. abiskan duit laki la.. pompuan kalo mekap berjam2 la.. pompuan masak xsedap la.. pompuan tak setia la.. pompuan itu la pompuan ini la..



yg berkata2 tu plak selalunye lelaki.. xtau la nape die kutuk pompuan kn? mgkn die tak laku.. die syok kt sorg pmpuan tp sebab muke pecah rumah pompuan tu xnk kt die.. atau mungkin die penah dibuli oleh kakak2 die sehingga jadi mental disorder anti ngn pompuan.. atau mungkin die benci pompuan sebab die tringin jadi pompuan tp tak boleh..

ape pn sebabnye yg lelaki kna ingat.. pompuan dijadikan dari rusuk lelaki.. tuhan jadikan pompuan sebagai pasangan hidup lelaki.. dan lelaki yg kna jadi pembimbing pompuan.. jadi hargai la pompuan sebaik mungkin.. sebab walau pn korg lelaki tapi korg tetap kuar dari ***** pompuan.. dan korg tetap akan cari ***** pompuan ble malam menjelma..

10 comments:

cik syazni said...

ntahnye..bagi lelaki yg salu kutuk pompuan tu, kalau dia kawen, ibarat ludah, jilat balik..huhu..

::cdot the dot:: said...

sape la mamat shengalll tuh??eleehhh slalunya mamat camni sangap jek lebih...suap ******, huh trus gila pompuan...

zaiMi said...

cik syazni : tau xpe.. macam la die kuar dari perut laki..

::cdot the dot:: itu la psl.. kutuk pmpn tp ***** pmpn gk yg die cr nnt..

Zoelhilmi said...

Mi, yang kuat kutuk pompuan nih hati dia kacau,jiwa dia rungsing.lol

http://zoelhilmi.blogspot.com
http://simplyzoel.blogspot.com
http://miniparfums.blogspot.com

BuLaN iTu aKu said...

jantan tu memag=ng patut direjam

zaiMi said...

Zoelhilmi : yeah tepat skali jawapan anda..

BuLaN iTu aKu : alalala cik bulan ni kejamnye.. haha

*~ aRaBeLLa ~* said...

Gay gamaknyer...

zaiMi said...

*~ aRaBeLLa ~* : gay satu hal.. yg lg 1 jantan xlaku.. tu yg bdendam ngn pmpn.. last2 jadi nyah cm azwan ali.. hahah

Nescafe ais said...

Gua tau blog mana yang lu maksudkan..Haha.

Tu semua taktik nak tarik ramai readers. Lu tgk readers dia, mesti ramai punya.

zaiMi said...

Nescafe ais : eh2 tau plak die.. hahah! tp ksian kt pompuan sedunia jd bahan kejian die smate2 nk tarik readers..

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai