Saturday, October 17, 2009

updated editor vs old editor

ade orang tu kan die baru tau ade updated editor yg mempunyai bermacam2 fungsi untuk taip entri kt blogspot ni.. sebelum ni die pakai old editor je.. blogging dh nk dekat stahun dh.. wahahahahahahahahaha

8 comments:

::cdot the dot:: said...

ko ngutuk gf sendiri ye???huisssyyyyy, xbaik tau....tp mbap gak kan dia dah sthn ada blog yg meluahkan ketidak puasan atinya, tetiba baru tau ada menatang ni...huaa...hua...hua...gelak NATES disitu...masalahnya aku ngan syaz pun sama 5+5..aku pun buduss gak

BuLaN iTu aKu said...

ni nak kene sambar petir ke..
ngutuk gf sendiri.. hehehehehehhe

cik syazni said...

siap ko mie mase jumpe nnti, aku makan ko..hahahah!


cess~

zaiMi said...

::cdot the dot:: : eh2 tau plak org kutuk gf sdiri.. hahah

BuLaN iTu aKu : ala syazni xkisah pn.. kn nie kn? hehe

cik syazni : ko nk mkn ak? bleh2.. ko nk mkn bhgn mn dulu? :P

kenwooi said...

dont know whats the differences..
not using blogger anymore.. =P

kenwooi.com

zaiMi said...

kenwooi : eh2 apek ni blagak plak.. kalo xgn blogger xyh la msuk blog ak.. blog lain blambak lg pakai paid hosting.. g je blog diorg.. paham?

cik syazni said...

ayok zami marah..hehe..

zaiMi said...

cik syazni : bkn mrh.. emosi.. hehe

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai