Thursday, October 01, 2009

pemalas punye orang

ari ni bangun di awal pagi dengan semangat berkobar-kobar mau menyiapkan 3 chapter tesis.. dh lama dh tertangguh asyik duk bjalan makan angin je.. awal-awal lagi dh kuar gi jumpe Prof nak mintak data.. punye lama tunggu die abis meeting rupe-rupenye die dah ade kat pejabat die.. kurang asam tol..

lepas jumpe die trus g library.. konon nak buat keje.. okey buat la.. diselang seli dengan main game kat laptop dan henpon.. teruk sangat kan? tak pokes langsung.. mata asyik melilau je tengok orang sekeliling duk buat ape.. ade yang duk menumpukan perhatian study.. bagus.. ade yang duk bertungkus lumus menyiapkan asignnment yang berlambak-lambak.. bagus.. dan ade jugak yang duk berborak dengan sangat kuat xingat dunia.. sial..

akhirnya bila jam dah menunjukkan pukul 6 petang tiba la masa untuk balik.. dan bape banyak aku dh siapkan? tak sampai 2 page.. kuang kuang kuang.......

3 comments:

~miszirdawaty~ said...

tahniah sbb jd pemalas...
laen kali buat lagi ye.

heh~

kiddin'

zaiMi said...

sampainye ati.. huhu

mybreakfastclub said...

me also pemalas..hmmmmm

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai