Wednesday, October 07, 2009

mengenai faraj

gelak dulu la.. hahaha! okey ade tak antara korang yg minat tengok bola ? tetibe masa baca harian metro bahagian sukan tadi aku tergelak besar.. korang tau kelab portsmouth kt EPL ? pemilik die bukan Sulaiman Al-Fahim lagi dah.. pemilik die adelah usahawan hartanah Arab Saudi.. nama die

Ali Al-Faraj

hahahah! ni gmbr die..


nak baca cite penuh? baca kat sini..

p/s : kalo ikutkan die orang arab.. al-faraj tu nama family die.. maknanye 1 keturunan die al-faraj.. macam xde nama lain nak letak..

8 comments:

BuLaN iTu aKu said...

aku ingatkan nak cite tentang faraj #@$%^&^%$ tadi..
baru semangat nak bace.
ahakss

zaiMi said...

eh2 pikir cmtu plak.. blog ni blog bersih tau.. xkn ade unsur2 18sx.. hehe

cik syazni said...

tp kan Mie,sensilap blog ko pon leh masuk Mahalo.com tu sebab pkataan faraj tu..hehe~

::cdot the dot:: said...

aku pun smangat up up nak baca dah..baby nangis pun aku bolayan..hengatkan ada la tips p'jagaan ke apa ke, skali kena tipu daaa,nympes tol!

zaiMi said...

cik syazni : masuk mahalo? nk2.. nnt femes la blog aku.. hhhah

::cdot the dot:: alalala kesiannye.. xpe kt internet byk lg blog yg bg tips tu.. surf je.. hehe

dakjawa said...

Hahaha.. De gak baca pasal ni kat paper.. tergelak ramai2 kat opis.. Tp rasenye org yg guna bahase melayu je kot paham..

zaiMi said...

dakjawa : xjgk rsnye.. die org arab.. dan perkataan tu berasal dari bahasa arab.. so?

Noor said...

emmm..aku kn budak bio..so,aku igt entry ni leh la bantu aku kn..yela xlama da nk exam..kui3..punyala semangat

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai