Saturday, October 10, 2009

mengenai ziddu.com

asalnye nk la promote ziddu.com kat korg.. ziddu ni die tempat sharing file.. xkisah la ebook ke.. video ke.. gambar ke.. fungsi die sm cm rapidshare, rapidfire, savefile, dan lain-lain lg.. kenape nk promote kat korg? sebab ziddu tak sama cam sharing file yg lain.. ziddu ni die akan bayar untuk setiap file kite yg di download oleh orang lain.. jadi bleh la buat duit.. kononnye la..


tapi ble baca cara die nk bayar duit kat kite tetibe rasa nk gelak.. nak tau kenape? tengok la cmne die akan bayar..


Earnings:

You will get $0.001 for each Unique download.Redeemed cash will be transfered via PayPal or Moneybookers once it reaches $10.

10000 Unique Downloads: $10
50000 Unique Downloads: $50
100000 Unique Downloads: $100 USD
500000 Unique Downloads: $500 USD
1000000 Unique Downloads: $1000 USD

You will get $0.10 Referral Bonus, when someone joins with Ziddu through your referral link and uploads his first file!


dah baca dh? betape susahnye nk dapat duit dari diorg.. $0.001 untuk 1 unique download.. kalo setakat download benda-benda biase memang susah gile la nk dapt duit.. mana nk cari 10000 unique download untuk $10? igt senang ke? tp kalo upload video 18sx mungkin 1000000 unique download pn senang-senang bleh dapat.. hahah!

4 comments:

BuLaN iTu aKu said...

perghhhhhhhhh
kedekut gile...
nak beli topup pun tak lepas...

zaiMi said...

BuLaN iTu aKu : tau xpe.. kaedekut nk mmpos..

::cdot the dot:: said...

sbb dia kodukout la dia ble kaya....

zaiMi said...

::cdot the dot:: btul tu.. ssh nk dpt duit dr tenet sebenarnye..

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai