Saturday, October 10, 2009

ingat aku minat ke?

masa duk bukak blog buat ape yg patut tetibe ternampak la follower bertambah 2 org.. berbunga rasa hati.. tapi nape salah sorg yg follow tu lain macam je primary photo die?

klik gambar untuk besarkan



dah rasa pelik dh.. pstu tgk plak kt bahagian komen.. ade plak die bagi komen kt post "mengenai ziddu.com".. bukak la kan nk baca.. nak tau ape yg die tulis?

klik gambar untuk besarkan



ceh! spamming rupenye.. ingat aku suke ke bnda-bnda cmtu? aku waras lagi la.. bukan sex maniac cm ko..

akhirnye, aku trus block follower itu dan aku delete permanent komen die.. done

6 comments:

F a N T a S Y said...

aku pn ade dpt jgk!
spammer berleluasa

huh!
wat menyemak je kn?

zaiMi said...

F a N T a S Y : tau xpe.. kalo spam elok bleh tahan lg.. ni spam 18sx.. pantang btul..

arnamee said...

Salam.

same,kena juga.
kat shoutmix, siap tegur
pgil name lagi.

huhu

BuLaN iTu aKu said...

hehehhe... budak tu sewel kot

cik syazni said...

LLC yg gambar t**** tjojol tu.. mmg spamming..

aku kene gak aritu..trus banned url dia..

sbb kalau x banned, nnti lg banyak bnde2 mcm tu kco.. lebih2 lg kat shoutbox.

zaiMi said...

arnamee : yeke? mmg kacau tul la spamming ni.. mengganggu kesucian blog..

BuLaN iTu aKu : bukan setakat sewel.. bodoh bangang gile sex sume ade.. huh

cik syazni : tu la.. igt sume org minat ke blog cmtu.. bodoh gle..

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai