Wednesday, October 14, 2009

header baru

korg prasan x ape yg brubah kt blog aku ni? msti dh nmpak kn? ala bnda yg kt atas skali tu.. org panggil bnda tu header.. hehe.. ni gmbr die sebelum diedit..


dan selepas diedit jadi la yg macam kt atas tu.. nmpak ringkas je kan? tp sebab aku buta it jadi aku telah menghabiskan masa dari pagi sampai skng untuk membuat header baru tu.. sedih x?

p/s : aku pn ade buatkan link exchange untuk blog aku mlm td.. sape2 yg berminat bleh la ambk kt tepi tu.. hehe

7 comments:

acHap~ said...

cane nak wat? aku pon bute gak nh. agagagagaga

zaiMi said...

kalo nk senang ko cr gmbr2 yg ko nk buat header pstu ko upload je kt photobucket.. edit sesedap rasa pstu agk2 dh cntik ko save pstu download masuk laptop.. nnt bbk blog ko upload la gmbr yg ko save td.. ulang beberapa kali smpai puas ati.. hehe

BuLaN iTu aKu said...

gegegegege.
ape motip header tu

zaiMi said...

BuLaN iTu aKu : motip die? menghilangkan boring sb xde bnda nk buat.. hehe

cik syazni said...

Zaimi ni jiwa dia indah macam alam semulajadi bulan..tu la maksud header tu ;)

B&W said...

smart la header br u..hehehe

zaiMi said...

cik syazni : indah la sgt.. pdhl hitam cm arang.. hahah

B&W : smart ke? biase je.. hehe

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai