Sunday, October 11, 2009

game lepas geram

agaknye korg dh tau pasal game ni tapi aku tetap nak cite gak.. game ni drpd pictogame.. korg bleh je letak kepala sape2 yg korg nak dan korg bleh lepas geram kt org tu dengan cara menyepak bontot die kuat2.. hahah!

ni contoh yg aku buat..






nape aku guna darth maul? sebab ni contoh je.. asalnye aku nk letak gambar org yg asal iaitu norman hakim tapi takut nnt kang kena saman plak.. hahah! so korg yg nk buat game mcm ni atas tanggungjawab sdiri tau.. aku tak cmpur.. :P

alah lupe plak nak ajar cara main.. untuk korg yg berminat nk main game ni cara die senang je.. korg cume perlu tunggu bontot die paling rendah dan dekat ngn tanah pastu korg klik je cepat2.. nnt die tndang sdiri.. makin rendah bontot die masa korg sepak maka makin jauh la die terbang.. tu je.. selamat mencube.. hehe

8 comments:

cik syazni said...

ceh..

apsal x letak akong :P

BuLaN iTu aKu said...

hehehehe
best la game ni..aku nak letak gambar exboy aku

BuLaN iTu aKu said...

hehehehe
best la game ni..aku nak letak gambar exboy aku

zaiMi said...

cik syazni : letak gmbr akong? nk kna blasah ngn die? haha

asalnye ak buat gmbr azwan ali tp ak delete sb tkt nnt jd kontroversi plak.. :p

BuLaN iTu aKu : buat la.. tp ats tanggungan sdiri tau.. hehe

StingRay said...

haha..aku dapat buat 154471M... =) perlukan bukti? =p

zaiMi said...

StingRay : fuh gle ah ko tendang jauh gle.. geram btul tu.. hahah!

cik syazni said...

aku dapat 137 944..amacam?

zaiMi said...

137 944 je? aku buat 154 920 xckp ape pn.. :P

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai