Friday, October 23, 2009

inginkan penerbangan percuma ke mana - mana destinasi seumur hidup anda?

ade sape2 berminat nk naik kapal terbang free ke mana2 destinasi free seumur hidup? caranye senang saje.. anda hanya perlu mengandung dan naik kapal terbang ke mana2 destinasi.. seelok2nye kapal terbang air asia.. pastu anda hanye perlu lahirkan anak dalam kapal terbang tu.. trus dapat naik kapal terbang free seumur hidup.. ke mana2 destinasi jua..

ni ringkasan formula die..



+



=



berita penuh bleh klik sini..

17 comments:

cik syazni said...

erk?

leh lak cmtu..huhu..

MiSyA said...

HohO... Kne preGnant sepaNjanG masE lah gitEwh

Cik Cookie said...

Erkkkk....cam takut sajo.kena gigih laa gini gak nak pregnant tiap thn.

BuLaN iTu aKu said...

nampak nye lambat lagi la dapat naik flight

BuLaN iTu aKu said...

nampak nye lambat lagi la dapat naik flight

BuLaN iTu aKu said...

nampak nye lambat lagi la dapat naik flight

zaiMi said...

cik syazni : mmg bleh.. percuma seumur idup plak tu.. best kn? hehe

MiSyA : xsmestinye spnjg ms.. jnji branak dlm flight.. hehe

Cik Cookie : pregnant tiap tahun?

BuLaN iTu aKu : skng pn bleh naik tp kna byr la.. haha

Liyana said...

hm...susah gak tu..kena betul2 merancang masa nak bersalin dengan naik flight..hehe

Manusia said...

tak dapat la aku merasa hihi

zaiMi said...

Liyana : mmg susah.. tp kalo jadi skali mmg berbaloi-baloi.. haha

Manusia : a'ah kn? kte yg jntn xmrase la.. ni dh kira diskriminasi jantina ni..

Elin said...

mungkin dia ptut bg reward tu kat dokter yg tolong pompuan tu sekali..kalu dokter tu xde, mau mati anak tersengkang celah kelangkang tu..

hehe

::cdot the dot:: said...

aapa kata aku try...lps2 abis pntang ni, mana tau kesuburan plak...pastu dh preggy, aku buat dajal la, naik air asia blk kg kan...klu la btul ble aku terberanak otw blk kg tu mi,hu..hu...tiap2 mgu aku blk kg wey...

zaiMi said...

Elin : mmg die cr doktor tu tp xjumpe.. doktor baik hati xnk enterprem ni.. hehe

::cdot the dot:: : tau xpe.. untung wooo.. try la mn tau jadi.. hahah

Nescafe ais said...

~Tu kalau perempuan.

~Kalau lelaki pulak mcm mana. Ini tak adil.

~ Gua mana bole beranak.

zaiMi said...

Nescafe ais : tu la pasal.. cmne la nk buat biar laki pn bleh naik flight free.. huh

fza.ithu.zazha said...

Hahaha.. sumpah cmbest!! :p

zaiMi said...

fza.ithu.zazha : mmg best.. tp kalo dapat la.. kalo xdapat xbest pn.. haha

Post a Comment

setiap komen anda amat-amat dihargai